Luke Skywalker Sünepedir, Öyle Kalacaktır

Aralık 21, 2008 at 23:52 Yorum bırakın

Bir sözlükte Luke Skywalker sünepesi hakkında girdiğim entry yoğun eleştiriler aldı. Ancak bunların büyük bölümü olumluydu (hep de öyle olur anasını satıyım). Milyonlarca kişi, kendilerinin de inanıp söyleyemediği gerçekleri dile getirdiğimi; nihayet birinin sessiz çoğunluğun sesi olmayı başardığını yazdılar bana (yalancıya bir şey yapmıyorlar zaten).

Lakin orada eksik kalan noktaları burada tamamlayacağım. Birincisi Luke Skywalker denen zibidi, süzme eziğin tekidir. Karizma fakiridir. Oraya buraya itilen, amcasının dizinin dibinde yaltaklanarak büyüyen kişiliksiz bir kolibasilidir. 20 yaşına kadar bir baltaya sap olamayıp amcasının himayesinde getir götür işlerini yapan dallamanın önde gidenidir. Ulan babasının karizmasının, hırsının, kararlılığının yarısı bunda olsa; 20 yaşına kadar ne köy bırakırdı, ne gezegen ortada. 20 yaşında Obi-wan buna sahip çıkıp peşine takmasaydı; bırakın galaksi kurtarmayı, bu ezik amcasının tarlasını kargalardan kurtaramazdı.

Sözlük camiasında Luke Skywalker denen sünepenin yalakalığına soyunmuş sivilceli embesiller de bu kadarını düşünemeyecek kadar zeka düşmanıdır. Bunlar insana düşmandır sevgili. Sana, bana, galaksiye düşmandır bu eşoğleşekler. Nokta!

Entry filed under: Sanatsal Zibidilik, Sözlük Dövüşmeleri. Tags: , .

Çorumlulara Laf Atan Zibidilere Zittir Çekme Bahtiyarlığı Yürekli, Delikanlı Bir Orta Dünya İnsanı: Gollum

Yorum bırakın

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategoriler

Feeds

Ey Türk Blogcusu

Ey Türk Blogcusu. Birinci vazifen SEO hileleri ile Google’ı kandırmak, ikinci vazifen de Google seni banlayınca oturup zırlamaktır. Ceyhun Karataş
Aralık 2008
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Toplist